Betonmaró gép bérlés

230V elektromos áramról üzemeltethető, 2,2kw teljesítményű elektromos betonmaró gép, minőségi marócsillag sorral. A gép üzemeltethető aggregátorról is. A géphez porszívó csatlakoztatható a kialakított kiálláson.

Jellemzői:

  • Áramellátás: 230V. 2,2 KW motor
  • betonmarás szélessége: : 20cm
  • betonmarás mélysége: 0-2mm  ( egy menetben )
  • Marógép súlya : 70 kg  Előny a könyű mozgathatóság és fordulékonyság
  • Napi teljesitmény: fogásmélységtől és emberi kapacitástól függően 30-100m2 / h

Kölcsönzési díj : 35000 ft / nap –  átalány szerszámkopás beszámitással.

A marógép alkalmas :

betonfesték marás, Betonmarás, aszfalt marás, padlopon eltávoltás, ragasztó marás, bonobit felszedés, csemperagasztó eltávolítás, felület csúszásmentesítés, felületek síkba dolgozása stb. Egy tolásra 0-2 mm marásmélység.

Hívja most a 06705384949 telefonszámot !  Ha nem vesszük fel, zajban dolgozunk, kérjük küldjön üzenetet !

Ipari, nagy teljesítményű betonmaró gép, minőségi marócsillag sorral. A gép üzemeltethető aggregátorról is, 5 pontos ipari áram  ( 400V ) csatlakozással rendelkezik.  A géphez porszívó csatlakoztatható a kialakított kiálláson.

Jellemzői:

  • Áramellátás: 400V ipari áram 3x16A 5 KW motor
  • betonmarás szélessége: : 25cm
  • betonmarás mélysége: 0-8mm  ( egy menetben )
  • Marógép súlya : 185 kg ! Előny a kemény burkolatok, mint pl műgyanta marásnál
  • Napi teljesitmény: fogásmélységtől és emberi kapacitástól függően 50-120m2

Kölcsönzési díj : 50000 ft / nap –  átalány szerszámkopás beszámitással.

A marógép alkalmas :

Műgyanta felmarás, Betonmarás, aszfalt marás, festék eltávolítás, ragasztó eltávolítás, bonobit felszedés, csemperagasztó eltávolítás, felület csúszásmentesítés, stb. Egy tolásra 0-8mm marásmélység

Amikor ezt a gépet használja, nem kell aggódnia a feladat teljesíthetősége miatt ! Itt a beton nem kérdez vissza, hanem szó nélkül megadja magát.

Amennyiben bérelni szeretné a gépet, hívja a 06204939021 telefonszámot !

A betonmaró gép használata odafigyelést, és tipustól / súlytól függően testi erőt igénylő feladat !

Legfontosabb hogy megfelelő feladathoz megfelelő gépet válasszuk. vékony burkolatok, festékek, kisebb magasponti eltérések eltávolításához használjuk a 230Voltos 200mm marási szélességű könnyen kezelhető és mozgatható gépeket. Ez a gépfajta alkalmas egyben a kis helyiségekben történő fordulékonyságot követelő helyeken is.

Műgyanta, és vastagbevonatok felmarását, illetve nagyobb felületek hatékony megmunkálását kb 3cm ig a nagyobb súlyt és teljesítményt képviselő 400V os 3 fázisú gépekkel érdemes megoldani.

A betonmaró gép helyes használata:

A betonmaró gép áram alá helyezését követően, a marócsillagsort emeljük meg olannyira az emelőkerék használatával, míg érezzük, hogy éppen csak hozzáér a felülethez. Ezt követően indítsuk a gépet és ellenőrizzük  marási mélység megfelel e az általunk elvártaknak.  Amennyiben változtatnunk kell ezen, a kerék forgatásával feljebb vagy lejjebb tudjuk engedni a marósort. A beállitást követően fixljuk a kis kar segitségével a marási mélységet és toljuk a gépet folyamatos, lassú mozgással, ellenőrizve a felületen történő változásokat.

A betonmaró gépekhez mindíg érdemes porelszívót csatlakoztatni ! Még kültéri munkavégzés esetén is. A porelszívó segít a felmart anyagszemcsék eltávolításában a felületről, így láthatóvá téve munkánk eredményét.